Széchényi 2020

Élelmiszerbiztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés DE-SZTE-EKF-NYME

TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014


Eredmények

Indikártorok


A projekt legjelentősebb számszerűsített adatai:

 

• A projekt keretében létrehozunk egy új közösen működtetett Központot.
• A projektben tervezett összes megvalósításra kerülő önállóan megtervezett tevékenységek (alprojekt) száma több mint 400 db.
• A projektben kidolgozott oktatási anyagok (hagyományos vagy elektronikus jegyzet, blended tananyag) száma 146.
• A projektbe egy LHH térségben működő szervezetet is bevonunk.
• A projekt keretében kidolgozunk egy a hungarikum védjegyhez kapcsolódó jelölést.
• A projekt keretében kialakításra kerülő ágazati jelentőségű adatbázisok száma, 40 db.
• A partnerek közös használatára kialakított, ágazati felhasználású kutatást és nyilvántartást segítő rendszerek száma, 3db.
• Több mint 20 külföldi partnerszervezettel kerül sor szoros kapcsolatok kialakítására.
• Több mint 40 szakmai együttműködő partner kerül bevonásra.
• Kb. 200 szakember fog közreműködni a projekt megvalósításában.


< Vissza